Лют
26

Нестандартні планування квартир і будинків сьогодні зустрічаються все частіше.

Часи однотипних квартир з кухнею наліво і спальнею прямо по коридору пройшли, а на зміну прийшли яскраві, нестандартні, практичні і химерні дизайнерські рішення.
Покоління, яке виросло за часів, коли шпалери були трьох кольорів, а дивани – двох типів (і то, якщо завезуть і черга дійде) всіма силами намагається викинути з пам’яті той складний період дефіциту і обмеженості у виборі. Кожна сучасна квартира відрізняється одна від одної.
Побачивши оформлення будинку або квартири, тепер можна судити не тільки про «зв’язки» і «блат» людини, а про його внутрішній світ, різнобічності його поглядів, смаку і нестандартності мислення. Всі ці якості знаходять своє відображення в кольорі стін, оббивці меблів, формі книжкової полиці і інших елементах інтер’єру.
Як правило, меблі грають найважливішу роль в реалізації тієї чи іншої дизайнерської задумки. І оскільки попит завжди народжує пропозицію, виробники меблів, швидко підлаштуватися під потреби і забаганки покупців і запропонували виготовлення меблів на замовлення.
І на даний момент меблі під індивідуальні розміри – не єдина можливість, яку надають виробники меблів.
Виготовлення меблів на замовлення передбачає персональну роботу з покупцем.
Облік всіх його побажань за матеріалами, кольорам, фурнітурі і обробці – став нормою. І це дійсно чудово, коли Ви можете усно змалювати своє бачення кожної полички і шафи, і через деякий час отримати готовий ескіз вашого замовлення в кольорі, обраному по палітрі матеріалів. На даному етапі можна оцінити всі плюси і мінуси, внести коригування або повністю змінити колір фасаду. Вирішувати Вам! Наша справа – задоволений замовленням клієнт.

| Коментарі Вимкнено до Виготовлення меблів на замовлення |

Комментирование закрыто.