Лют
14

У всіх нас є речі, які прийнято зберігати біля виходу з квартири. Погодьтеся, зручно тримати верхній одяг, взуття та головні убори прямо в прихожій, що б не тягати речі з кімнати в кімнату. Деякі вважають що краще ставити біля входу вішалки, тумбочки і полиці для взуття, але самим практичним і традиційним варіантом був, є і буде – шафа. Шафа необхідна не тільки в прихожій, але і в житлових приміщеннях. Де ж можна так само зручно тримати все необхідне?

Саме слово шафа має дуже широке значення. Шафа призначена для зберігання предметів різного функціонального призначення. Може бути як платяна, так і шафа для посуду. Традиційним матеріалом для виготовлення шаф є дерево (ДСП, МДФ), але можна зустріти шафи із пластику, скла і навіть металу. Фасади сучасних шаф можуть виготовлятися з різних декоративних матеріалів, які прийдуть на розум дизайнеру.

При виборі шафи відштовхуються від базових понять стилю та зручності. Так, при виготовленні шаф на замовлення для ванної та інших приміщень з підвищеною вологістю застосовується вологостійка ДСП або пластик, в прихожу або спальню – дерево, в офіс – ударостійке скло з хромованим металом.

Залежно від якості і вартості шафи її фасад може складатися з різноманітних оздоблювальних матеріалів і декоративних елементів.

Існують групи класифікацій шаф:

По розташуванню – окремо стоячі і вбудовані.

По пристрою дверей – з дверцятами, дверима-гармошкою, ролетою і розсувними дверима.

За функціональним призначенням – для одягу, посуду, документів, інструментів, шафа-вітрина і багато іншого.

З плином часу і під впливом прогресу шафа почала застосовуватися в нових областях людської діяльності, частково втрачаючи або змінюючи свою меблеву функцію. Але до сих пір при слові «шафа» ми представляємо саме платяну шафу, що стоїть в нашій прихожій або кімнаті.

Mebelstyle надає сучасну фурнітуру для шаф і гардеробних, різноманітність матеріалів для декору (ЛДСП і МДФ, скло, дзеркала, натуральні матеріали), низькі ціни, висока якість.

| Коментарі Вимкнено до Платяна шафа на замовлення |

Комментирование закрыто.