Лют
6

Переваги шафи-купе

Автор: MEBEL | Рубрика: Без рубрики | Теги: ,

Якщо Ви вибираєте собі нові меблі, ми рекомендуємо почати з шафи-купе, адже саме вона стане основою як візуальної, так і функціональної складової Вашої квартири. Основна причина популярності шаф-купе, як виду – це поєднання компактності і місткості, що досягається завдяки системі розсувних дверей, а широкий вибір декоративних доповнень робить його ще і важливим елементом дизайну.

Функціональність шафи-купе полягає в її можливості поєднувати в собі найрізноманітніші елементи – тут і простір для речей і полиці для книг і навіть вбудоване дзеркало. Більш того, при правильному виборі шафи-купе, Ви позбудетеся проблеми з розміщенням, наприклад, сноуборду або прасувальної дошки.

Звичайно ж, перед покупкою слід визначитися, що саме Ви будете в своїй шафі зберігати. Можливо, Вам знадобляться окремі відсіки для головних уборів або взуття, або ж більше місця захочеться виділити для колекції китайських ваз. Якщо Вам до душі глибокі і масивні предмети меблів – не забудьте звернути увагу на внутрішню систему освітлення – в майбутньому це істотно полегшить Вам пошуки потрібної речі. Ще одна поширена помилка покупців великих шаф-купе – це занадто високі полиці – нікому не подобається залазити на табуретку для того, щоб взяти з полиці шапку. Крім того, рекомендуємо Вам подумати хоча б про одну зайву полицю – рано чи пізно людям властиво вигадувати собі нові порядки і добре б про це подбати заздалегідь. Ну і, само собою, не варто забувати про дизайн шафи – особливо важливо, щоб вона добре поєднувалася з іншими меблями в квартирі, інакше вся увага буде зосереджуватися виключно на ній, а це зіпсує гармонійність інтер’єру.

Шафи-купе на замовлення від компанії Mebelstyle задовільнять всі Ваші очікування і потреби.

| Коментарі Вимкнено до Переваги шафи-купе |

Комментирование закрыто.