Лют
23

Багато хто досить добре пам’ятає ті часи, коли через обмеження в житлоплощі або за іншими фінансовими причинами, діти росли в одній кімнаті і, мало того, – спали на одному дивані або в одному ліжку з батьками. Про жодні окремі ліжка для дітей, а вже тим більше дитячі кімнати не йшлося. Як не сумно, але це факт.

І, на щастя, в нинішні часи практично кожна дитина має якщо не власну кімнату, то як мінімум персональне спальне місце.
Більшість батьків, на певному етапі життя стикаються з питанням обстановки дитячої кімнати. Тут і виникає безліч питань, які не дають зробити вибір простим.
В нашій замітці ви дізнаєтеся багато фактів, що стосуються типів дитячих меблів, і, сподіваємося, що це спростить ваш вибір.
Отже, дитячі меблі, втім, як і звичайні, можуть бути класифіковані за функціональними якостями, за матеріалом з якого виготовлені ​​і за віком.
За функціональними якостями дитячі меблі можна розділити на:
Ліжка для підлітків, дивани;
– Меблі для прийому їжі: столи для їжі, столики для годування;
– Меблі для навчання / занять: письмові столи і стільці;
– Меблі для зберігання речей: шафи, тумби і комоди для зберігання одягу та іграшок, а так само книжкові полиці.
При виборі меблів для дитячої в першу чергу потрібно керуватися правилом «якомога компактніше». Дітям потрібно багато простору для ігор, і якщо кімната буде напхана нехай хорошими і потрібними, але занадто громіздкими меблями, Вашій дитині це не створить комфорту.
Матеріал, який використовуються для виготовлення дитячих меблів, за великим рахунком не відрізняється від матеріалів для звичайних меблів. це:
– масив дерева;
– ЛДСП;
– пластик;
– метал.
Найпоширенішим варіантом є, звичайно ж, ЛДСП. З багатьох причин йому віддають перевагу, і не остання з них – ціна.
При виборі меблів в дитячу з ЛДСП потрібно бути уважним до якості використовуваних матеріалів, оскільки часто неякісні матеріали можуть зашкодити здоров’ю дитини, тому що виділяють шкідливі речовини – формальдегіди.
Купуйте ЛДСП тільки від перевірених і сумлінних виробників, таких як Kronospan, наприклад.

За віком дитини дитячі меблі розділяються на три групи:
– для немовлят (колиска, пеленальний столик, ліжечко, манеж)
– меблі для школярів
– меблі для підлітків.
Меблі для школярів і для підлітків відрізняються, в першу чергу, розмірами. Ну і не можна відкидати той факт, що смаки з віком змінюються. Школярі молодших класів можуть бути в захваті від дивана з оббивкою, яка має яскравий мультяшний малюнок, а ось ліжка для підлітків повинні бути вже більш серйозними і стриманими.

| Коментарі Вимкнено до Типи дитячих меблів |

Комментирование закрыто.