Лют
26

Сучасна кухня ніколи не була простим місцем для приготування їжі.

Так, безумовно, є багато щасливих володарів сотень квадратних метрів, які дозволяють розділити кухонне приміщення і їдальню. Але в більшості випадків ми маємо справу зі стандартними квартирами, в яких кухня – це і місце для готування, і їдальня, і вітальня.
Саме тому кухня в нашій квартирі повинна бути універсальною і зручною для всіх членів сім’ї.
Як маленька кухня, так і велика, буде максимально зручною, якщо при плануванні не забувати про шість основних зон:
1. Зберігання запасів (цукор, крупи, консерви та ін.)
2. Зберігання продуктів (морозильна камера, холодильник)
3. Мийка
4. Зона підготовки та обробки продуктів (так звана робоча поверхня)
5. Зона приготування їжі (плита, мікрохвильова піч)
6. Зона їдальні

Для найбільш ефективного використання простору кухні потрібно уважно продумати розташування цих зон перед тим, як робити кухню на замовлення.

Немає чітких правил по розташуванню кухонних зон – все безпосередньо залежить від Ваших потреб. Якщо кухня для Вас – це царство шеф-кухаря, то потрібно зробити якомога більш зручною зону готування. Якщо ж вищий прояв Ваших кулінарних талантів – яєчня, то краще буде приділити увагу зоні зберігання напівфабрикатів, а так само на комфортному кухонному куточку.

| Коментарі Вимкнено до Планування кухні на замовлення |

Комментирование закрыто.